Friday, January 8, 2016

DMS 360: Kurus dalam masa 14 hari

 Hai semua... anda ada masalah kegemukan? dah cuba macam2 produk tapi tak berjaya turunkan berat badan?? Rasa dah putus harapan? nanti dulu!!!.. dms 360 bukan sahaja menawarkan produk kecantikan wajah.. malah produk untuk mendapat berat abdna ideal pun ada.. Pernah dengar islim?? Islima dalah jamu untuk kurus.. sesuai untuk anda yg sukar untuk menurunkan berat badan..

Antara feedback yg kami dapat setelah customer consume islim:
*tak rasa lapar langsung*
*makanan kerap tak habis sebab dah rasa kenyang*
*memang boleh kawal selera makan*


ramai pengguna yg berjaya menguruskan badan selepas penggunaan dua botol islim..
tak percaya?? jom tengok testimoni.. kami ada ribuan testimoni untuk anda rujuk..

untuk order boleh whatsapp: +60176946024








nak tahu lagi tentang islim?? jom whatsapp kita.. kita boleh cerita panjang2 dengan anda.. whatsapp +60176946024





DMS 360: Cantik tanpa suntikan


Hai korang semua.. apa khabar.. lama dah kita ni menyepi.. kan..kan..rindu tak? hoho.. jom hari ni kita nak share produk dari dms 360.. alhamdulillah sekarang kita dah jadi agent sah.. :) so nak dapatkan produk dms 360 daripada kita.. boleh whatsapp: +60176946024 for fast response k :)

haaa.. ada tak sesiapa kat sini yg mengimpikan kulit tegang and awet muda selalu?
yg paling penting tanpa suntikan.. hanya sapu sahaja.. dms 360 mempunyai serum yang mampu menghilangkan kedutand an garis halus di wajah anda.. bukan itu sahaja.. muka anda akan jadi tegang macam disuntik botox..

produk apa??? namanya SUPER STEMCELL.. admin dah lama pakai super stemcell.. memang berpuas hati.. untuk anda yg ada bekas jerawat.. kalau konsisten.. Insyaallah lubang2 diwajah anda akan tertutup.. selaind ariapda itu super stemcell dapat memudarkan jeragat tebal.. kulit kusam pun boleh berseri dengan penggunaan berterusan..




haaa... nak tahu lebih lanjut? berapa harga? cara penggunaan.. jom whatsapp dengan kita.. kita story panjang2.. supaya jelas.. :) dont worry.. sebab ia buatan Malaysia.. Halal dan lulus kkm..
Rugi kalau tak grab.. dah grab pasti nak repeat order.. :)

WHATSAPP: +60176946024... kita nak bagi free postage ni..

Tuesday, October 6, 2015

Percutian Di Janda Baik, Pahang (September 2015)

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu.. Lama tak update my little belog ni.. rindu sungguh ^_^ harap semua sihat.. selamat berhujung minggu semua.. so.. kita nak cerita tentang percutian kita dan family kat Janda Baik, Pahang.. Seriously tak terfikir pun nak pergi tempat ni.. Tapi atas permintaan ibu kita.. Kita pun pegi hehe.. Ibu cakap tak nak aktiviti extreme.. nak relax2 je.. jadi Janda Baik is the perfect place!..Kepada orang yang stay KL.. tempat ni dekat sesangat.. So weekend is the best time untuk pergi.. perjalanan dar KL ke Janda Baik mengambil masa sekitar satu jam sahaja.. Korang tahu kan perhentian Genting Sempah.. haa.. lalu kat belakang tu je.. So nak masuk ke Kampung Janda Baik ni ada pintu gerbang.. kalau dari Genting Sempah.. pintu gerbang ni sebelah kanan.. so bila masuk pintu gerbang tu bermulalah perjalan korang mencari resort/homestay korang.. jangan pening sebab memang banyak signboard heheh.. harap tabah mencari.. :D tapi tak susah oke.. cuma kena peka dan tahu mana tempat korang nak tuju..



So pilihan kita untuk percutian kali ini adalah Hawa Resort Janda Baik..
Hawa Resort sesuai untuk percutian bersama keluarga dan juga training centre.. tempat dia memang cantik.. ada sungai.. so kalau nak mandi sungai terjun je depan chalet/bilik masing2.. susasan tenang dan menghijau.. yang paling penting bersih!.. and selesa.. and dekat kanting Hawa Resort ada disediakan air panas.. so korang boleh bawa maggie n 3 in 1.. mana taw malam2 lapaq.. boleh p ambil air panas free heheh...




So kami ambil bilik RM 160 betul2 menghadap sungai.. Bilik ni ada dua katil single.. dan satu extra bed.. alhamdulillah sangat selesa..beberapa tapak je dari sungai.. bila2 masa boleh terjun untuk mandi manda.. tapi sungai dia cetek.. sesuai untuk berendam2..lepak2 sambil makan keropok.. nak kuak lentang tu payah sikit heheh.. kalau gathering family.. ramai2 sanak saudara memang best.. sebab boleh BBQ malam2.. boleh lepak sambil bergosip dekat pondok2 yang disediakan.. jadi lebih mengeratkan persaudaraan.. hilang tension bila tengok pokok yang menghijau, air sungai yang sangat jernih.. Hawa Resort is highly reccomended..

Sekarang ni nak cerita tentang makan.. haaa pegi mana2 pun.. makan is the most important thing.. mesti nak tahu kan tempat2 best.. makan.. tapi bagi kita ada dua yang paling best.. Untuk makan tengah hari dan makan malam kat Janda Baik.. Seriously korang kena datang kat tempat ni.. memang best.. and berbaloi.. + and harga makanan sangatlah murah.. :)

Nusantara Daun Cafe merupakan sebuah Cafe yang terletak betul2 di tepi signboard Kampung Sum Sum Hilir.. kalau dari genting sempah lepas masuk pintu gerbang.. cari signboard Kampung Sum Sum Hilir sebelah kanan.. Confirm jumpa cafe ni.. Yang bestnya cafe ni.. everything yg kita order fresh.. serve time masih hot oke.. bila order baru dia buat.. seriously kan.. memang a little bit lamabt bila time full house.. tapi korang akan rasa happy sangat bila makanan sampai.. almost semua menu sedap.. dan paling kaw kat sini.. sup daging dia.. terbaikk.. and tak lupa.. ayam penyet yang sedap dan cantik presentationnya.. 5* kita bagi kat cafe ni.. kena dengan selera kita...


 

Set Asas DMS 360 RM 120 (free postage)






Jika berminat whatsapp: +60176946024

Sabun Kollagen Honeydew RM 35 (free postage)



Jika berminat whatsapp: +60176946024

Olicandy RM 55 (free postage)



Jika Berminat whatsaap +60176946024

Gel Amani RM 100 (free postage)



Jika berminat terus whatsapp: +60176946024

Jamu Young Gold RM 80 (free postage)




Jika berminat terus whatsapp: +60176946024

Friday, October 2, 2015

Sabun Kollagen Honeydew

Hai semua.. hari ni ada promo sikit tentang sabun muka yang sangat best.. ramai yang dah cuba taw sabun ni.. kesan boleh dilihat seawal penggunaan pertama.. tak percaya? kena cuba!.. hanya RM 35 free postage ke seluruh Malaysia.. dapatkannya sekarang.. stok sangat terhad!.. penggunaan secara konsisten selaam tujuh hari dapat memudarkan parut, bekas jerawat dan kulit kusam.. penggunaan berterusan dapat menghilangkan jeragat.. yang paling penting sabun ni mencerahka dan melicinkan kulit.. saya sendiri pengguna sabun kollagen honeydew!!. #trusted seller.. 

SATU SABUN TAHAN +/- 2 BULAN PENGGUNAAN!

HANYA RM35 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! WHATSAAP: +60176946024


Monday, August 31, 2015

Skincare Review: Putih, Gebu, Glowing, Flawless.. Promosi Hari Merdeka!

hi korang.. ape khabar semua... happy holiday dan selamat hari merdeka semua.. :) hari ni nak promo giler2 tentang skincare yang kita guna sekarang.. kepada korang2 yang nak putih, gebu, flawless and glowing kan muka korang.. boleh la cuba produk ni... produk ape??? 

sebelum tu tengok dulu testimoni dari kita sendiri yang sememangnya menggunakan produk ni.. kita baru guna satu bulan lebih je.. dalam masa 3 hari.. kita dapat rasa kulit muka sangat tegang selepas cuci muka.. and then selepas 7 hari... kita mula rasa perubahan pada kulit.. semakin lama kulit kusam sudah semakin hilang.. jerawat batu yang dua tiga bijik dekat muka pun semakin surut.. selepas sebulan pemakaian parut jerawat yang degil2 semua beransur pulih.. tak percaya? sila lihat gambar di bawah.. 



so? kita pakai ape.. mesti korang tertanya2 kan.. haaa.. ni nak habaq kat hampa semua.. kita pakai.....


Product: Set Asas Dermax Superskin 360 (DMS360)
Includes: Sabun, Krim Siang dan Krim Malam
Price: RM 120 per set (exclude postage)
Duration: +/- 2 months per set
Starting Date: Since 20th July 2015 - present
Rating: 10/10

Whatsapp: +60176946024

ATAUPUN

layari page facebook ini:

https://m.facebook.com/dermaxsuperskin360original

https://www.facebook.com/dermaxsuperskin360original?ref=hl


kita ni jarang tau na promote ape2 yang kita pakai.. tapi kali ini kita sangat yakin untuk jual.. sebab kita pakai.. dan alhamdulillah sangat berkesan.. untuk hari ini sahaja.. kita akan bagi harga promosi untuk pembeli2 kita yang singgah kat belog ni... 

anda dapat membeli set asas Dermaxsuperskin 360 dengan harga RM120 dan percuma postage seluruh Malaysia.. dapatkannya sekarang oke..

Promosi sah sehingga 11.59 malam 31 Ogos 2015 !!...



 
Lost In Life Blogger Template by Ipietoon Blogger Template